KP FISHING OY

KP FISHING OY

KP Fishing Oy järjestää laadukkaita kalastusopaspalveluita ympäri Suomen järvi ja merialuetta ahvenen, kuhan, hauen ja meritaimenen kalastuksen ympärillä.  Yrityksen pyörittämisestä ja opastuksesta vastaa Kalle Paavola hänellä on Suomen vesistöistä ja kalastuksesta valtava kokemus, jonka hän haluaa jakaa teille reissuillaan. Haluamme tarjota teille ikimuistoisen kokemuksen ja tunteen kalastus päivästänne. Kyrösjärven rannalla sijaitsee Villa Sikuri, joka mahdollistaa erittäin laadukkaan majoitus, kokous-, juhla- ja cateringpalvelut isommallekkin porukalle. Kehitämme ja testaamme jatkuvasti myös kaikkia kalastukseen liittyviä uusia tuotteita ja haluamme mahdollistaa niiden hankkimisen nykyaikaisen verkkokauppamme kautta.

Kalastusopas: Kalle Paavola

KP Fishingin pääopas ja perustaja edustaa vuosimallia 1979 ja on alkuperäiseltä koulutukseltaan kokki. Kallen haaveena oli nuoresta pitäen kehittää intohimoisesta kalastusharrastuksesta oikea ammatti ja hän on ollut päätoimisena kalastusoppaana jo vuodesta 2007 alkaen. Vuoden Kalaoppaaksi hänet valittiin vuonna 2011. Opasreissujakin on kertynyt jo pitkälti yli tuhat ja vuosittain vesipäiviä tulee noin 200 ja opas päiviä 120-150.

Kallen Opaspalvelu tarjonta on monipuolinen.

● Jigikalastuksen kaikki eri muodot ahven, kuha, hauki.
● Hauen heittokalastus
● Täsmäkalastus
● Kaikuluotaimen tulkinta ja opetus Humminbird / Garmin
● Ahvenenkalastus kovat vieheet
● Meritaimenenkalastus
● Uusien vesien haltuunotto ja tulkinta
● Vetouistelu
● Pilkintä

  Kalle Paavolan saavutuksia kalastuskilpailuissa

  • Pilkintä
   🥇Suomen mestaruus nuorten (18 v) sarjassa 1997, 🥉Kolmas sija SM-Pilkin yleisessä sarjassa 2012, 🥇Suomen mestaruus yleisessä sarjassa 2013, SM-Pilkin esikisamestaruus samana vuonna ja lukuisat piirinmestaruudet
  • Vetouistelu
   Vetouistelukisojen puolelta hän on saavuttanut Häme-Cupin voitot 🥇2001 ja 2003 ja 🥈hopean 2006, Hauenkalastuksen 🥇Euroopan mestaruudet 2010 ja 2011 sekä 🥈hopeasijan 2011 ja Oulunjärvi-Cupin 🥇voiton 2014.
  • Heittokalastus
   Heittokalastuskisoissa Kalle on pärjännyt seuraavasti: 🥇voitot Lund Predator Classic -kilpailuissa 2015 ja 2016, 🥈 toinen sija 2017, Ruoto Predator Classic kilpailun 🥇voitto 2020, kolmas sija 2018 ja 2019, Jigi-Cupin 🥇voitto 2017 ja 🥈toinen sija 2018, World Predator Classic -kilpailun (Hollanti) viides sija 2019, Tuntemattomien kalavesien tulkit 2019 🥈sija 2 ja 2020 🥇sija 1.

  Oppaillamme on suoritettuna Kalastusoppaan Ammattitutkinto, Vuokraveneneen kuljettajankirja, Ensiapukurssit EA1 ja EA2, Hygieniapassi, Matkailualan turvallisuuspassi

  KALASTUSOPASPALVELUT

  Ydinosaamistamme on järjestää teille ikimuistoinen päivä kalastuksen parissa. Meidän reissuilla asiakas on aina keskiössä ja rakennamme päivän juuri teidän toiveiden mukaan.

  • Kalastusopaspalvelut
  • Kalastuskurssit
  • Majoitus ja kokous
  • TYHY ja Virkistyspäivät
  Tutustu

  PALVELEVA VERKKOKAUPPA

  Valikoimistamme löydät laadukkaimmat tuotteet, eri kalastusmuotoihin ja -tekniikoihin. Pyrimme parhaamme mukaan opastamaan teitä kalastuksen eri osa-alueissa ja tuotevalinnoissa, jotta oikean tuotteen ostaminen olisi helpompaa.

  • Edulliset hinnat
  • Nopea toimitus
  • Yli 50€ tilaukset rahtivapaasti
  VERKKOKAUPPAAN

  Kalastusopas: Jarko Tuohiniemi

  Taustalla on pitkä kokemus kalastuksesta, eri vesistöissä. Jarko on mukananne opasmatkoilla kesäisin sekä talvisin erilaisten reissujen toteuttamisessa. Kalastus on aina ollut intohimoni jo pienestä pojasta lähtien ja voisi sanoa, että tämä ammatti on itselle kutsumustyö. Jigikalastuksen kaikki eri muodot sekä talvipilkintä on suurimmat intohimoni kalastuksessa.

  "Mahtavaa päästä opettamaan teille tietotaitoani, eri vesistöissä erilaisten kalastusmuotojen parissa läpi koko vuoden. Tervetuloa Reissuille upeille vesistöillemme”

  Alkuun