KP FISHING OY

KP Fishing Oy perustettu 2019. Yrityksen "päätuote" on kalastusmatkailu ja erillaisten asiakastilaisuuksien järjestäminen. Yrityksen pyörittämisestä ja opastuksesta vastaa Kalle Paavola hänellä on Suomen vesistöistä ja kalastuksesta valtava kokemus, jonka hän haluaa jakaa teille reissuillaan. Lisäksi tarjolla on erittäin laadukas majoituskohde kokous-, juhla- ja cateringpalveluineen Kyrösjärven rannalla. Verkkokaupastamme löydät valmiiksi testatut huippu tuotteet kalastukseen.

TARJOAMME RIEMUKKAITA ELÄMYKSIÄ JA VANKKAA ASIANTUNTEMUSTA KALASTUKSEEN.

Tarjoamme vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella laadukkaita kalastusretkiä ja -kursseja järvillä ja merialueella eri puolella Suomea. Uutena tuottenamme on kalastuskurssit ympäri Suomea.

VILLA SIKURIN PALVELU KOKONAISUUS

Villa Sikurissa on erittäin laadukkaat ja kaikki nykyajan tarpeet täyttävät tilat erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten. Rakennuksissa on yhteensä 225 m² sisätilaa, joten ne tarjoavat tyylikkäät puitteet noin 20 hengen tilaisuuksille.

Joten rauhallista kokoontumis- tai juhlapaikkaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta etsiville Villa Sikuri on oivallinen valinta ympäri vuoden. Varustukseen kuuluvat esimerkiksi 75 tuuman taulutelevisio sekä kiinteä Wi-Fi alueella.

Tarjoamme upeita elämyksiä ja vankkaa kokemusta, siksi mottomme on: Turvallisesti ja taitavasti kalavesillä!