Kalusto

Vene

Veneenä, meillä on Pro sarjan Buster XL, joka on rakennettu täysin uudestaan nykyajan heittokalastus veneeksi. Veneestä mahtuu heittämään hyvin 4 asiakasta.  Veneessä on kätevä kiertovesisumppu, jossa ruokakalat pysyvät hyvässä kunnossa. Moottori on 115hv Mercuryn PRO X, joka jaksaa liikuttaa venettä isommassakin kuormassa.

Vene elektroniikka

Vene- elektroniikka näyttelee suurta osaa nykypäivän kalastuksessa, pyrimme olemaan vene-elektroniikka asioissa, aina kehityksen kärjessä ja tulkitsemaan niitä huippu ammattitaidolla. Jokaisen reissun sisältöön kuuluu koulutus vene-elektroniikkaan. Tämän hetken Kallen opasveneessä on Humminbird Solix ja Garmin GPSMap kaikuluotaimet, Talon matalavesiankkuri, Mega 360 vedenalainen tutka, Minn kota Ultrex keulasähkömoottori.


Kalastusvälineet

Ahvenekalastustukseen meillä on valmiudessa 2, eri jäykkyistä comboa, hieman eri käyttötarkoituksiin.

Vapoina on hieman pehmeämmät äärettömän kevyet ja tunnokkaat ahvenvavat, joista järeämpi malli soveltuu hyvin myös vaapun, spinnerin ja bladien heittoon

Siimoina ahvenen kalastuksessa on 0,008mm Powerpro kuitusiimat, joiden jatkeena on fluorocarbon peruke.

Keloina meillä on Shimano Stradic 1000 sarjan haspelit, mukana myös muutamia hyrriä, jos joku haluaa kokeilla hyrrällä kalastamista.

Kuhan kalastus

Kuhankalastustukseen meillä on valmiudessa 2, eri jäykkyistä comboa, hieman eri käyttötarkoituksiin.

Vapoina on toiminnaltaan 1/3 toimiset, äärettömän kevyet ja tunnokkaat kuhavavat, joista valkataan oikea vapa kalastustilanteen, vieheenpainon ja kuhan kokoluokan mukaan.

Siimoina kuhan kalastuksessa on 0,10mm-0,13mm Powerpro kuitusiimat, joiden jatkeena on fluorocarbon peruke.

Keloina meillä on Shimano Stradic 1000 sarjan haspelit, mukana myös muutamia hyrriä, jos joku haluaa kokeilla hyrrällä kalastamista.

Hauenkalastus

Hauenkalastustukseen meillä on valmiudessa paljon erilaisia comboja, niin hyrrä kuin haspeli kalustossa

Haspelivapoina on järeät mutta kevyet Daivan vavat, joilla pystyy kalastamaan laajan skaalan vieheitä lusikkauistimesta raskaampaan shadiin.   

Hyrrävapoina Croixin ja Custom vapoja eri tarkoituksiin.

Siimoina Hauen kalastuksessa on 0,24-0,41mm kuitusiimat, joiden jatkeena on vahva fluorocarbon tai teräsperuke.

Keloina meillä on Shimano Stradic 3000 sarjan haspelit, ja hyrrinä Daiwa Tatulat.

Vaatetus ja turvallisuus

Kalassa on tärkeää pukeutua hyvillä ja lämpimillä vaatteilla olosuhteiden mukaan.

Valitsemme teille joko 2-osaista lämpöpukua tai kevyempää gore-tex pukua kelistä riippuen, jalkineiksi valitaan vaelluskengät tai lämpösaappaat.

Turvallisuus, jokaiselle löytyy veneestä laadukkaat ja päällä mukavat paukkuliivit, lapsille ja erittäin pienikokoisille valitsemme kelluntaliivit.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.

Meiltä saatte vastauksen nopeimmin kun otatte yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.