KPF PALVELUT

Laaja kokonaisuus erillaisia kalastuspalveluita, joiden kautta pääsette kehittymään ja nauttimaan kalastuksesta. Kalastusopaspalvelut - rakennetaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta ja tapahtumat onnistuvat loistavasti myös isommille ryhmille ja virkistystapahtumiksi. Kalastuskurssit -ovat tarkasti suunniteltuja ja menemme kurssiaiheiden mukaan syvälle lajin ytimeen. Kalastuksen verkkovalmennukset - ovat helppo ja edullinen tapa kehittää kalastus osaamista omatoimisesti. Villa Sikurin laadukkaat kokous ja -majoitustilat Kyrösjärven rannassa mahdollistavat laadukkaiden asiakastapahtumien järjestämisen.

MAJOITUS- JA KOKOUSPALVELUT

Villa Sikuri luo erinomaiset puitteet kokous ja majoitustilaksi Kyrösjärven rannalla.
Kalastus on loistava valinta rentoutua kokouspäivän päätteeksi!

Tutustu

Asiakaskokemuksia

”Ammattini puolesta käytän kalaoppaan palveluja aika paljon ja Kalle Paavola on valikoitunut vuosien saatossa hovitoimittajakseni. Tärkeää minulle on asiakkaitteni tyytyväinen ilme kalastuspäivän jälkeen, mutta vielä tärkeämpää on palvelun luotettavuus, vastuullisuus ja turvallisuustekijät. Näistä asioista ei ole Kallen kanssa tarvinnut tinkiä Ikinä. Olen ollut myös erittäin tyytyväinen lähes yliluonnolliseen kykyyn muokkautua kalastettavan vesistön ja olosuhteiden mukaan. Suosittelen lämpimästi!”

Ari-Pekka Härkönen
KPF Asiakas

”Paikkakunnan vaihdon myötä tuli tarve ottaa haltuun uudet kotivedet Pohjois-Karjalassa. Kallen avulla Höytiäisen jigikalastusmahdollisuudet avautuivat aivan uudella tavalla. Hän pystyy pitkällä kokemuksellaan ja uusimman kalastuselektroniikan tekniikan avustuksella tuomaan uusia näkemyksiä kalojen löytämiseen ja välineisiin.”

Jaakko Karjula
KPF Asiakas

"Vien vuosittain yhteistyökumppaneita KPF järjestämälle kalastusreissulle. On upeaa huomata kuinka nopeasti ammatti opas pystyy opastamaan aloittelijan kalastuksen saloihin ja kuinka koukuttavaa se on."

Joonas
KPF Asiakas

USEIN KYSYTTYÄ OPASPALVELUISTA

Reissujen ohjelmat ja aikataulut suunnitellaan teidän aikataulun mukaisesti perus reissut kestää 10 - 16.30

Kyllä saa, mutta järjestäjän toimesta kyseiseen kalastusmuotoon suunniteltu välineet ja vieheet aina matkassa.

Kaikille osallistujille on laadukkaat paukkuliivit ja lasten ja nuorten kursseilla tarjolla myös kellutaliivit. Pelastusliivejä ei ole, eli jos haluatte käyttää lapsillanne pelastusliivejä ne pitää huolehtia itse. Veneissä on koko ajan käytettävä kelluntavälineitä myös kalastuksen aikana.

Reissujen hinnat vaihtelevat vesistön ja sisällön mukaan, siksi jokainen reissu hinnoitellaan erillisellä tarjouksella.

Kaikilla kursseille (18-64v) osallistuvilla on oltava kalastuksenhoitomaksu maksettuna ja tarpeen tullen esitettävä se sitä kysyttäessä. Luvan saat kätevästi tilattua täältä https://verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/

Kohteina on kaikki Pirkanmaan isommat vesialueet ja kymmeniä muita kohteita ympäri Suomea. Olemme aina kiinnostuneita ottamaan haasteen vastaan uudesta vesistöstä, joten kysy rohkeasti opastusta, eri vesistöihin.

KIINNOSTUITKO REISSUSTA?

Lähetä viesti ja olemme sinuun tuota pikaa yhteydessä ja pääsemme suunnittelemaan upeaa retkeä yhdessä!