fbpx

PALVELUT YRITYKSILLE

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden viettää hauskaa ja tehokasta työpäivää upeassa luontoympäristössä.

Voitte valita laajasta ohjelma- ja palvelutarjonnastamme sopivimmat aktiviteetit. Toteutamme isoillekin porukoille kokopäivän opastetun kalastusretken tai miellyttävän rauhalliset puitteet kokouksille yhdistettynä lyhyempään kalastuskokemukseen. Järjestämme myös tyhy- ja tykypäivät, kesä- ja vuosijuhlat sekä muut räätälöidyt tapahtumat. 

Kyrösjärven rannalla sijaitseva edustava Villa Sikuri tarjoaa eri tilaisuuksille  upeat puitteet kaikkina vuodenaikoina.

KOKOUS JA KALASTUS

Kokous yhdistettynä rentoon ja mieltä avaavaan kalastusrupeamaan on yksi parhaista tavoista yhdistää työ ja vapaa-aika ja vahvistaa osallistujien yhteenkuuluvuutta ja tiimihenkeä.

Suoraan Villa Sikurin omalta laiturilta on mahdollisuus lähteä suoraan opastetulle kalastusretkelle kalaisalle Kyrösjärvelle, joka on tunnettu erityisesti suurkuhistaan ja mahtiahvenistaan. Talvella taas leikkimielinen, ohjattu pilkkikilpailu ennen illallista toimii erinomaisena kohokohtana päivän ohjelmassa.

Ja illan hämärtyessä rannassa odottaa sauna ja poreallas valmiina kruunaamaan hienon päivän

KOKOUS JA KALASTUS

Tarjoamme yrityksille ohjelmaltaan monipuolisen virkistyspäivän, johon pystytään rakentamaan monenlaista aktiviteettia.

Osallistujat voidaan jakaa ryhmiin, joista osa viettää aikaa kalastuksen parissa, osa lähtee melontaretkelle saareen, osa kilvoittelee vaikkapa viiden lajin ”olympialaisissa”, osa taas lähtee rentoutumaan luontopolulle. Vaihtoehtoja on tarjolla runsain mitoin.

Ruokahuollosta vastaa huippuluokan pitopalvelu, jonka ansiosta ruokalajeja ja juomia riittää vaativampaankin makuun. 

Toiminnallisen päivän päätteeksi on mukava huuhtoa hiet ja tomut pois puulämmitteisen saunan IKI-kiukaan pehmeissä löylyissä, porealtaassa tai pulahtaa Kyrösjärven raikkaaseen syleilyyn. 

Talvella Villa Sikurissa on myös mahdollisuus avantouintiin.

Tutustu majoitukseen Villa Sikurissa

Pyydä tarjous

Vastaamme sinulle saman päivän aikana.