YRITYSTAPAHTUMAT

Harrastukset on usein yhdistävä tekijä monien asioiden eteenpäin viemisessä. Kalastus on loistava mahdollisuus tavata yhteistyökumppaneita tai uusien asiakassuhteiden luomiseen. Veneessä pääsee rauhassa tutustumaan toiseen henkilöön ja monesti se vie asioita oikeeseen suuntaan ja syventää suhteita.

YRITYSTAPAHTUMAT

KPF tarjoaa monipuolisesti yrityspalveluita päivän mittaisista kalareissuista, kokouspalveluihin, ruokapalveluihin ja isompiin asiakas ja tykypäiviin. Meillä on tarjolla kyrösjärven rannalla nykyaikaiset majoitus ja kokoustilat minkä ympärille pystymme rakentamaan monenlaista ohjelmaa.

Talviaikaan virkistypäivän aktiviteetiksi sopii loistavasti järjestää firman kesken talvitapahtuma missä ratkotaan kuka on porukan pilkki maestro.

VILLA SIKURI - HUIPPUTILAT YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE

Villa Sikurissa on erittäin laadukkaat ja kaikki nykyajan tarpeet täyttävät tilat erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten. Rakennuksissa on yhteensä 225 m² sisätilaa, joten ne tarjoavat tyylikkäät puitteet noin 20 hengen tilaisuuksille.

Joten rauhallista kokoontumis- tai juhlapaikkaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta etsiville Villa Sikuri on oivallinen valinta ympäri vuoden. Varustukseen kuuluvat esimerkiksi 75 tuuman taulutelevisio sekä kiinteä Wi-Fi alueella.

MONIPUOLISET VIRKISTYSPÄIVÄT

Yrityksille tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja mukavan virkistyspäivän ohjelmaksi, joissa yhdessä olo, leikkimielinen kilpaileminen on avainasemassa.

Vaihtoehtoja on tarjolla runsain mitoin. Ruokahuollosta vastaa huippuluokan pitopalvelu, jonka ansiosta ruokalajeja ja juomia riittää vaativampaankin makuun.  Toiminnallisen päivän päätteeksi on mukava huuhtoa hiet ja tomut pois puulämmitteisen saunan IKI-kiukaan pehmeissä löylyissä, porealtaassa tai pulahtaa Kyrösjärven raikkaaseen syleilyyn.  Talvella Villa Sikurissa on myös mahdollisuus avantouintiin.

KUVIA YRITYSTAPAHTUMISTA

Asiakaskokemuksia

Kallen avulla Höytiäisen jigikalastusmahdollisuudet avautuivat aivan uudella tavalla. Hän pystyy pitkällä kokemuksellaan ja uusimman kalastuselektroniikan tekniikan avustuksella tuomaan uusia näkemyksiä kalojen löytämiseen ja välineisiin.

Ville Rajakallio

Asiakkaana olen tuntenut, että kalastus Kallen ohjauksessa on opettavaa kalan löytämisen, välineiden ja niiden käytön suhteen. Niinkin on monesti käynyt, että odotukset ovat ylittyneet.

Juhani Uotila

Jokainen reissu vuosien varrella on ollut huikea kokemus. Näiltä reissuilta saa kokemusta, iloista mieltä, hurjasti tietoa ja oppia kalastuksesta. Jos kala ei tule Kallen luo, niin Kalle menee kalan luo!

Juha Savolainen