KP FISHING OY


KP Fishing Oy tarjoaa vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella laadukkaita kalastusretkiä ja -kursseja järvillä ja merialueella eri puolella Suomea. Lisäksi tarjolla on erittäin laadukas majoituskohde kokous-, juhla- ja cateringpalveluineen Kyrösjärven rannalla


TARJOAMME RIEMUKKAITA ELÄMYKSIÄ JA VANKKAA ASIANTUNTEMUSTA

KP Fishingin pääopas Kalle Paavola edustaa vuosimallia 1979 ja on alkuperäiseltä koulutukseltaan kokki. Kallen haaveena oli nuoresta pitäen kehittää intohimoisesta kalastusharrastuksesta oikea ammatti ja hän on ollut päätoimisena kalastusoppaana jo 12 vuotta. Vuoden Kalaoppaaksi hänet valittiin vuonna 2011. Opasreissujakin on kertynyt noin tuhat.

”Oppaan hienoimpia hetkiä on nähdä asiakkaan innostumisen uusiin oppeihin ja onnistumisen jälkeisen riemun, ”sanoo Kalle. Nykyajan tehokkaiden kalastusvälineiden käyttö ei ole kaikille ennestään tuttua ja ottivieheiden valikoima on niin tavattoman laaja, ettei sen sisäistäminen ole aina helppoa. 

”Itse pidän opastyössäni erityisen tärkeänä sitä, että en kirjaa muistiin pelkästään hyvien kalapäivien kokemuksia vaan nimenomaan selvitän tarkasti, miten huonoina päivinä on mahdollista saada asiakkaan siiman päähän tapahtumia”, Kalle selvittää työtapojaan. 

”Vuosien myötä uskoni siihen, että kala ottaa vieheeseen joka päivä, on vain vahvistunut entisestään”, väittää Kalle. ”Mutta se vaatii tavanomaista enemmän kokemusta ja asiantuntemusta ratkaista oikeiden välineiden, paikan valinnan ja käytettävän tekniikan välinen yhtälö.” 

”Kalastan itse ja innostan myös asiakkaita kalastamaan kaikenlaisilla välineillä, mutta ehdottomasti lähinnä omaa sydäntäni ovat jigikalastuksen eri muodot”, paljastaa Kalle.

”Lisäksi olen ollut innostunut kilpakalastuksesta jo 30 vuotta. Se on lisännyt kiinnostustani välineiden ja vieheiden kehittämiseen. Voittamiseen tarvitaan tietoa, taitoa, kokemusta ja muita viisaammin valitut välineet ja tekniikat.”

KALLE PAAVOLAN SAAVUTUKSIA

Kalle Paavolan parhaita saavutuksia pilkkikalastuksessa ovat Suomen mestaruus nuorten (18 v) sarjassa 1997, kolmas sija SM-Pilkin yleisessä sarjassa 2012, Suomen mestaruus yleisessä sarjassa 2013 ja SM-Pilkin esikisamestaruus samana vuonna.

Vetouistelukisojen puolelta hän on saavuttanut Häme-Cupin voitot 2001 ja 2003 ja hopean 2006, Hauenkalastuksen Euroopan mestaruudet 2010 ja 2014 sekä hopeasijan 2011 ja Oulunjärvi-Cupin voiton 2014.

Heittokalastuskisoissa Kalle on pärjännyt seuraavasti: Voitot Lund Predator Classic -kilpailuissa 2015 ja 2016,toinen sija 2017, Ruoto Predator Classic kilpailun voitto 2020, kolmas sija 2018 ja 2019, Jigi-Cupin voitto 2017 ja toinen sija 2018, World Predator Classic -kilpailun (Hollanti) viides sija 2019.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.

Meiltä saatte vastauksen nopeimmin kun otatte yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.