Täsmäkalastusretki

Todella tehokas kalastusmuoto ja mahdollisuus todellisiin suurkaloihin!
Täsmäkalastuksessa suuressa roolissa on elektroniikka, jota hyödyntäen pyrimme löytämään päivän kohdekalat. Etsimme kalat viistoluotaimen ja LIVE luotain tekniikan avulla. Kalastamme päivän aikana pystyjigaamalla läheltä venettä, sekä heittämällä kauempana olevia kaloja. On uskomaton tunne, kun näet reaaliajassa kuinka kala iskee vieheeseen tai usein myös sen hylkää. Täsmäkalastusreissut ovat
myös erittäin opettavaisia, kun saamme tietoa kalojen liikkeistä ja siitä, mitä siellä veden alla oikeasti tapahtuu.

Täsmäkalastuksen monipuolisuus

Täsmäkalastus on kehittynyt viime vuosina hurjaa vauhtia LIVE luotain kuvan ansiosta. Täsmäkalastus reissut tarjoavat mahdollisuuden saada elämänsä ennätys kalan, mutta avaa myös paljon asioita isojen kalojen käytöksestä eri tilanteissa.

Reissujen hinnat alk. 690€ / vene

Kuvia täsmäkalastuksesta

Tutustu valikoimiin ja osallistu verkon kautta helposti reissuillemme. Mukanamme viihdyt ja kehityt upean harrastuksen parissa.

Katso kaikki

Asiakaskokemuksia

"Olin 2019 ensimmäisen kerran KP Fishingin täsmäkalastus kurssilla heti elämäni isoin kuha joka oli noin 80cm. Upea reissu".

Joonas
KPF asiakas

"Kävin tutustumassa KP Fishingin vieraana täsmäkalastukseen. Olipa avaava reissu veneen ohjauksesta ja kaikuluotaimista. Kalojakin tuli riittävästi!"

Teppo
KPF asiakas

"Hankin 2020 LIVE anturin ja kävin Kallen vetämällä täsmäkurssilla. Reissu avasi todella paljon tehokasta kaikuluotaimen käyttöä ja välineiden merkitystä ison kalan suhteen."

Paavo
KPF asiakas

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet ja palvelut