Siian pohjaonginta merellä

Siian kalastukseen suunnatut retkemme ovat erittäin rentoja tapahtumia, joita toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti joko omina kokonaisuuksina tai meritaimen heittokalastuksen lomassa. Nuotiolla tuoreista siioista tehdylle ruokatarjoilulle on aina varattu sopivasti hetki aikaa.

Siian kalastus keskittyy varhaiseen kevätkauteen rannikkovesissä ja kalastusmuotona käytetään pohjaongintaa. Siinä virvelisiimaan liitetään liukupaino, jonka avulla syöttinä käytettävä mato heitetään pohjaan odottamaan ottajaansa. Varmimpia siikapaikkoja ovat hiekkapohjaiset salmet, rannat ja lahdelmat. 

Jos haluaa todella rentoutua kauniissa saaristossa, nauttia maisemista ja hyvästä kalaruuasta luonnossa, siikaretki on siihen oiva valinta. Meillä on tiedossa useita hyviä siikapaikkoja ympäri Saaristomerta. Tarjoamme aina parasta kohdetta tilanteen ja  keliolosuhteiden mukaan.

Siian kalastusta aloitellaan heti jäiden lähdettyä paras kausi kestää noin toukokuun puoliväliin. Valoisana kevätpäivänä siikaretkelle voi lähteä isommallakin porukalla, sillä siikatärppien tarkkailu on yhtä jännittävää kaikille osallistujille, niin himokalastajille kuin muillekin. 

Tervetuloa rentouttavalle siikaretkelle!

Lähtöpaikat tunnetuille siikavesille: Kustavi, Velkua, Pyhämaa, Uusikaupunki , Pori, Airisto. 

Paras siikakausi 1.4.−15.5., jolloin siikaretkiä järjestetään Saaristomerelle.

Varaa reissu

Kohdekalana siika

Katso kaikki kurssit
22.4.2021 | Pyhamaan merialue | Kohdekala: taimen, hauki & siika
21.4.2021 | Pyhamaan merialue | Kohdekala: taimen, hauki & siika
20.4.2021 | Pyhamaan merialue | Kohdekala: taimen, hauki & siika
19.4.2021 | Pyhamaan merialue | Kohdekala: taimen, hauki & siika

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.

Meiltä saatte vastauksen nopeimmin kun otatte yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Voit nyt maksaa myös henkilöstöeduilla osan palveluistamme!

Voit käyttää osaan palveluistamme maksutapana nyt myös Eazybreak, ePassi, Edenred tai Smartum palvelua. Täytä yhteydenottolomake ja ota meihin yhteyttä jos haluat maksaa henkilöstöeduilla.

Ota yhteyttä