Siian pohjaonginta merellä

Siian kalastukseen suunnatut retkemme ovat erittäin rentoja tapahtumia, joita toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti joko omina kokonaisuuksina tai meritaimen heittokalastuksen lomassa. Nuotiolla tuoreista siioista tehdylle ruokatarjoilulle on aina varattu sopivasti hetki aikaa. Siian kalastus keskittyy varhaiseen kevätkauteen rannikkovesissä ja kalastusmuotona käytetään pohjaongintaa. Siinä virvelisiimaan liitetään liukupaino, jonka avulla syöttinä käytettävä mato heitetään pohjaan odottamaan ottajaansa. Varmimpia siikapaikkoja ovat hiesupohjaiset salmet, rannat ja lahdelmat.

Siian kalastuksen monipuolisuus

Jos haluaa todella rentoutua kauniissa saaristossa, nauttia maisemista ja hyvästä
kalaruuasta luonnossa, siikaretki on siihen oiva valinta. Meillä on tiedossa useita hyviä siikapaikkoja ympäri Saaristomerta. Tarjoamme aina parasta kohdetta tilanteen ja keliolosuhteiden mukaan.

Reissujen hinnat alk. 690€ / vene

Tutustu kalastuskurssi valikoimaan ja lähde mukaan reissuillemme. Mukanamme viihdyt ja kehityt upean harrastuksen parissa.

Katso kaikki

Asiakaskokemuksia

"Ensimmäinen kokemus siiankalastuksesta oli KP Fishingin
meritaimen reissulla, kun pidimme taukoa. Saimme nopeasti useita siikoja ja valmistimme niistä maittavan ruuan nuotiolla kerrassaan hieno kokemus."

Peter
KPF asiakas

"Vietimme oman yrityksen virkistyspäivän KP Fishingin
järjestämän siiankalastus retken merkeissä Uudenkaupungin merialueella. Päivä oli rentouttava ja erillainen. Nuotiolla valmistettu
hiillos siika kruunasi päivän."

Jaana
KPF asiakas

"Olin mukana tutustumassa siian pohjaongintaan KP Fishingin vieraana huhtikuussa Kustavissa. Siikoja tuli paljon ja sain itselle mielenkiintoisen kalastus harrastuksen. Upea kokemus ja maukasta ruokaa."

Oskari. K
Hairdresser

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet ja palvelut