Meritaimenen kalastusretket

Meritaimenkannat ovat viime aikoina hieman vahvistuneet ja kiinnostus merellistä taimenta kohtaan on kasvanut. Ilman asiantuntevaa opastusta, oikeaa paikanvalintaa ja laadukkaita kalastusvälineitä ei meritaimen saaminen ole kuitenkaan helppoa.

Siksi meritaimenretkillä keskitytään moniin tietoihin ja taitoihin, joilla saaliin saamisen todennäköisyyttä voidaan lisätä. 

Paitsi haasteellista, meritaimenen heittokalastus on myös monella tavalla antoisaa ja elämyksellistä. Saaristossa, ulkomeren äärellä sijaitsevat kalastuskohteet ovat maisemiltaan upeita ja monille ennestään vieraita. Ja meritaimenen tärppi tarjoaa aina lähes veret seisauttavan hetken elämässä. Sen muistaa pitkään.

Keväiseen taimenretkeen on mahdollista yhdistää myös siian pohjaongintaa, joka toimii rentouttavana välipuuhana. Katso siian pohjaonginta.

Meillä on tiedossa useita hyviä meritaimenkohteita, joissa toimimme keväällä ja syksyllä. Tarjoamme aina parasta kohdetta tilanteen ja vuodenajan mukaan. 

Tervetuloa ainutlaatuisia elämyksiä tarjoavalle meritaimenretkelle!

Lähtöpaikat tunnetuille meritaimenvesille: Kustavi, Velkua, Pyhämaa, Uusikaupunki , Pori, Airisto, Kokkola, Vaasa, Merikarvia, Rauma.

Paras meritaimenkausi jakautuu kevääseen ja syksyyn. Järjestämme meritaimenretkiä 1.4.−15.5. ja 1.9−1.12.


Varaa reissu

Kohdekalana meritaimen

Katso kaikki kurssit

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.

Meiltä saatte vastauksen nopeimmin kun otatte yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Voit nyt maksaa myös henkilöstöeduilla osan palveluistamme!

Voit käyttää osaan palveluistamme maksutapana nyt myös Eazybreak, ePassi, Edenred tai Smartum palvelua. Täytä yhteydenottolomake ja ota meihin yhteyttä jos haluat maksaa henkilöstöeduilla.

Ota yhteyttä