Villa Sikuri - Huipputilat yrityksille ja yksityisille

Villa Sikurissa on erittäin laadukkaat ja kaikki nykyajan tarpeet täyttävät tilat erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten. Rakennuksissa on yhteensä 225 m² sisätilaa, joten ne tarjoavat tyylikkäät puitteet noin 20 hengen tilaisuuksille.

Joten rauhallista kokoontumis- tai juhlapaikkaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta etsiville Villa Sikuri on oivallinen valinta ympäri vuoden. Varustukseen kuuluvat esimerkiksi 75 tuuman taulutelevisio sekä kiinteä Wi-Fi alueella.

Ruoka

Villa Sikurissa pystyt nauttimaan laadukkaista raaka-aineista valmistetuista menuista. Halusitpa sitten illaksi oman kokin, saunamenuksi siipiä tai juhliisi palvatun sian lisukkeilla – kaikki onnistuu!

Loistava catering palvelu tilattavissa tapahtumiin. Hinnoittelu perustuu henkilömääriin ja teemme niistä aina erillisen tarjouksen tapauskohtaisesti. Räätälöimme menut teidän toivomusten pohjalta.

Kokous ja kalastus

Kokous yhdistettynä rentoon ja mieltä avaavaan kalastusrupeamaan on yksi parhaista tavoista yhdistää työ ja vapaa-aika ja vahvistaa osallistujien yhteenkuuluvuutta ja tiimihenkeä.

Suoraan Villa Sikurin omalta laiturilta on mahdollisuus lähteä opastetulle kalastusretkelle kalaisalle Kyrösjärvelle, joka on tunnettu erityisesti kuhistaan ja ahvenistaan. Talvella taas leikkimielinen, ohjattu pilkkikilpailu ennen illallista toimii erinomaisena kohokohtana päivän ohjelmassa.

Illan hämärtyessä rannassa odottaa sauna ja poreallas valmiina kruunaamaan hienon päivän.

Kuvia Villa Sikurista

Asiakaskokemuksia

”Järjestän vuosittain asiakastapahtuman kalastuksen parissa KP fishingin vieraana Villa sikurissa. Palvelut ja ruuat ovat huippuluokkaa ja asiakkaani on viihtynyt loistavasti. Suosittelen !"

Anssi
KPF Asiakas

”Olen järjestänyt useana vuonna Villa Sikurissa kokouksia ja päivän päätteeksi olemme kalastelleet kuhaa jigillä. Äärettömän toimiva ja laadukas kokonaisuus."

Markku.M
KPF Asiakas

”Olen ollut Villa Sikuriin todella tyytyväinen rennonpana kokouspaikkana. Ruoka ja muut palvelut on ollut huippu luokkaa.”

Tommi. K
KPF Asiakas