Majoitus ja Kokoustilat

Meillä on tarjolla laadukkaat kokoustilat ja pitopalvelu Kyrösjärven äärellä hyvien yhteyksien päässä. Villa sikuri on paikka jossa varmasti saatte kokoustaa ja nauttia päivästä rauhassa. Työpäivän päätteeksi paras tapa on nollata ajatukset ja rentoutua on jävellä kalastuksen parissa.

Villa Sikuri - Huipputilat yrityksille ja yksityisille

Villa Sikurissa on erittäin laadukkaat ja kaikki nykyajan tarpeet täyttävät tilat erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten. Rakennuksissa on yhteensä 225 m² sisätilaa, joten ne tarjoavat tyylikkäät puitteet noin 20 hengen tilaisuuksille.

Joten rauhallista kokoontumis- tai juhlapaikkaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta etsiville Villa Sikuri on oivallinen valinta ympäri vuoden. Varustukseen kuuluvat esimerkiksi 75 tuuman taulutelevisio sekä kiinteä Wi-Fi alueella.

Ruoka

Villa Sikurissa pystyt nauttimaan laadukkaista raaka-aineista valmistetuista menuista. Halusitpa sitten illaksi oman kokin, saunamenuksi siipiä tai juhliisi palvatun sian lisukkeilla – kaikki onnistuu!

Loistava catering palvelu tilattavissa tapahtumiin. Hinnoittelu perustuu henkilömääriin ja teemme niistä aina erillisen tarjouksen tapauskohtaisesti. Räätälöimme menut teidän toivomusten pohjalta.

Kokous ja kalastus

Villa Sikuri on paikka jossa varmasti saatte kokoustaa ja nauttia kokouspäivästä rauhassa. Työpäivän päätteeksi paras tapa nollata ajatukset on rentoutua järvellä ja nauttia laadukkaasta kalastuksesta se on yksi parhaista tavoista yhdistää työ ja vapaa-aika sekä kehittää team henkeä omassa työ yhteisössä.

Saunaosasto

Saunarakennuksessa on puulämmitteinen 10 hengen sauna, joka tarjoaa mukavan pehmeät löylyt. Tiloissa on WC ja suihkutila ja terassilta löytyy 10 hengen poreallas. Vilvoittelu- ja pukeutumistiloissa voit vaihtaa vaatteet, tai vaikka kovilla talvipakkasilla vilvoitella saunan jälkeen. Rakennuksessa on isot katetut terassitilat jossa on myös takka. Uimaranta on välittömässä läheisyydessä, johon pääsee kätevästi terassia pitkin. Talvella on myös mahdollisuus pulahtaa virkistävään avantoon.

Saunarakennus on ympärivuotiseen käyttöön.

Kuvia Villa Sikurista

Asiakaskokemuksia

”Järjestän vuosittain asiakastapahtuman kalastuksen parissa KP fishingin vieraana Villa sikurissa. Palvelut ja ruuat ovat huippuluokkaa ja asiakkaani on viihtynyt loistavasti. Suosittelen !"

Anssi
KPF Asiakas

”Olen järjestänyt useana vuonna Villa Sikurissa kokouksia ja päivän päätteeksi olemme kalastelleet kuhaa jigillä. Äärettömän toimiva ja laadukas kokonaisuus."

Markku.M
KPF Asiakas

”Olen ollut Villa Sikuriin todella tyytyväinen rennonpana kokouspaikkana. Ruoka ja muut palvelut on ollut huippu luokkaa.”

Tommi. K
KPF Asiakas