Kuhan kalastusretket

Kuhan heittokalastus on erittäin koukuttava kalastusmuoto. Rajut tärpit ovat ikimuistoisia ja legendaarinen "kantotärppi" jää kaivelemaan mieltä usein pitkiksi ajoiksi. Yleisin viehe kuhankalastuksessa on jigi, mutta muitakin vieheitä testaamme päivän mittaan ahkerasti. Kuhankalastus reissuilla opettelemme käyttämään tilanteen ja kalastussyvyyden mukaisesti monia viehemalleja ja kalastustekniikoita.

Kuhan kalastuksen monipuolisuus

Tutustumme muun muassa heitto-, dropshot- ja vertikaali- eli pystyjigauksessa tarvittaviin erilaisiin virityksiin ja nikseihin. Usein kuha on äärettömän tarkka jigin sävystä ja uittotekniikasta on upea tunne, kun päivän koodi saadaan ratkaistua.

Kuhareissut suunnataan vesistöihin, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia kuhankalastukseen.

Reissujen hinnat alk. 690€ / vene

Kuvia kuhankalastus retkiltämme

Tutustu kalastuskurssi valikoimaan ja lähde mukaan reissuillemme. Mukanamme viihdyt ja kehityt upean harrastuksen parissa.

Asiakaskokemuksia

Käyn kerran kaudessa kalastamassa kuhaa KP Fishingin kursseilla. Kursseille on helppo osallistua ja ollut loistavaa samanhenkistä porukkaa ja opastusta. Näin teen jatkossakin.

Mikko
KPF asiakas

Itselle kuhan jigikalastus on ollut aina mieleisin kalastusmuoto. Olen ollut monesti KP Fishingin opasreissulla kaveri porukalla päivittämässä omaa osaamista.

Jouni
KPF asiakas

Sain lahjakortin lahjaksi ja pääsin osallistumaan KP Fishingin kuhan jigikalastus kurssille. Uskomattoman hieno ja opettava kokemus vaikka kalat olikin äärettömän huonolla syönnillä.

Mauri
KPF asiakas