Kalastusretket KOMBO

Kalastusretki on monipuolinen päivä, jossa voidaan kalastaa kaikkia mahdollisia kalalajeja, kuten kuhaa, haukea ja ahventa. Tutustumme ja käytämme eri tekniikoita ja vieheitä. Näin järjestettynä retki tarjoaa paitsi uutta oppia välineiden ja vieheiden valintaan, myös ikimuistoisia ja monipuolisia elämyksiä sekä riemua ja viihtyisyyttä mukavassa porukassa.

Monipuoliset kalastusretket

Kalastusretkilllä pyrimme elämään hetkessä, eli muokkaamme päivän taktiikkaa kalalajien mukaan riippuen kalojen syönti halukkuudesta. Pystymme hyvin yhdistämään päivään 2 kalastusmuotoa ja näin päivään saadaan vaihtelevuutta ja uusia mahdollisuuksia. Tervetuloa monipuoliselle ja hauskalle kalastusretkelle!

Reissujen hinnat alk. 690€ / vene

Kuvia kalastusreissuiltamme

Tutustu valikoimiin ja osallistu verkon kautta helposti reissuillemme. Mukanamme viihdyt ja kehityt upean harrastuksen parissa.

Asiakaskokemuksia

"Käymme muutaman kerran vuodessa päivittämässä omaa kalastus osaamista KP fishingin vieraana. Vuodesta toiseen saamme uusia ideoita oman kalastuksen kehittämiseen."

Mika
KPF Asiakas

"Olemme olleet vuosittain KPF vieraana ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palvelu sisältöön. Mukava tutustua saman päivän aikana eri kalastus tekniikoihin."

Tuomas
KPF Asiakas

"Vien vuosittain yhteistyökumppaneita KPF järjestämälle kalastusreissulle. On upeaa huomata kuinka nopeasti ammatti opas pystyy opastamaan aloittelijan kalastuksen saloihin ja kuinka koukuttavaa se on."

Joonas
KPF Asiakas

KPF tuotteet

katso kaikki

Sinua voisi kiinostaa myös nämä tuotteet ja palvelut