Kalastuspäivät nuorille ja lapsille

Haluamme olla mukana nuorten ja lasten kalastusharrastuksen kehittämisessä ja tukemisessa. Tämän päämäärän saavuttamiseksi järjestämme nuorille ja lapsille erilaisia kalastuskursseja ja -tapahtumia erittäin edulliseen hintaan ympäri Pirkanmaan vesistöjä kesän aikana.

Tilaisuuksissa on osallistujien käytettävissä kaikki tarvittavat kalastusvälineet eri kalalajien kuten hauen, ahvenen ja kuhan heittokalastukseen.

Jotta into säilyisi, kalastamme nuorten ja lasten kanssa monipuolisesti eri tekniikoilla ja monenlaisilla vieheillä. Näin he oppivat koko ajan mahdollisimman paljon uusia taitoja niin kalasaaliin saamisessa kuin vesillä kulkemisessa.

Puuhatessa tulee helposti nälkä, joten tarjoamme osallistujille kunnon välipalaa, johon sisältyvät täytetty sämpylä, pulla ja mehua. Osallistujien vanhempien tulee huolehtia, että osallistujilla on sään mukaiset ulkovaatteet. Tilaisuudet kestävät noin kuusi tuntia kello 10.00-16.00.

Reipasta mieltä ja innostusta nuorilla ja lapsilla riittää omastakin takaa.

Tervetuloa edullisille nuorten ja lasten kalastusretkille!

Varaa reissu

Kursseja nuorille ja lapsille

Katso kaikki kurssit

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.

Meiltä saatte vastauksen nopeimmin kun otatte yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Voit nyt maksaa myös henkilöstöeduilla osan palveluistamme!

Voit käyttää osaan palveluistamme maksutapana nyt myös Eazybreak, ePassi, Edenred tai Smartum palvelua. Täytä yhteydenottolomake ja ota meihin yhteyttä jos haluat maksaa henkilöstöeduilla.

Ota yhteyttä