Kaikuluotain tutuksi

Kaikuluotaimet ovat kehittyneet hurjaa vauhtia viimevuosina ja ne on kiistatta tärkeä apuväline kalastuksessa, sekä vesistöihin tutustumisessa. Kaikuluotainkurssin tarkoitus on paneutua syvällisemmin kaikuluotaimen käyttöön, säätöihin ja kuinka niitä pystytte tehokkaasti hyödyntämään kalastuksessa tai mahdollisesti muussa harrastuksessa. Kurssilla tutustumme 2D, DI, SI (viisto), live luotain kuviin opetan teille kuinka tunnistatte kalat, pohjan kovuudet, etäisyydet eri syvyyksissä kohteeseen ja erittäin tärkeitä tietoja mitkä parantaa teidän luotaustaitoja.

Tulkaa ottamaan kaikuluotaimesta kaikki irti!

Kaikuluotainten monipuolisuus

Luotaimet kehittyy ja niiden kehityksessä on hyvä olla mukana. Kaikilla luotainkuvilla on oma roolinsa vesistöiden luotaamisessa. Tärkeintä on sisäistää oman laitteen tarjoama tieto mahdollisemman hyvin. Luotaimet ei niitä kaloja ongi mutta antavat hyvää ja monipuolista tietoa kalojen käyttäytymisestä.

Reissujen hinnat alk. 690€ / vene

Kuvia luotaimista

LIVE LUOTAIN

Tutustu valikoimiin ja osallistu verkon kautta helposti reissuillemme. Mukanamme viihdyt ja kehityt upean harrastuksen parissa.

Katso lisää

Asiakaskokemuksia

"Olin mukana Humminbird koulutuksessa. Selkeästä opastuksesta ymmärsin helposti kuinka kaikukuvia tulkitaan. Olen saanut omaan tekemiseen hurjasti lisää".

Joonas
KPF asiakas

"Olin KP Fishingin järjestämällä täsmäkalastuskurssilla. Kävimme kurssilla kaikki kaikuluotaimen tulkinnan perus asiat läpi. Oli kallis reissu Garminin live tuli hommattua"

Mikko. J
KPF asiakas

"Olin 2019 kaikuluotain kurssilla ja sain paljon omaan tekemiseen ymmärrystä. Tajusin miten pieni piste voi olla iso hauki viisto kuvassa eri kulmista luodattuna".

Ossi
KPF asiakas

KPF Tuotteet

Katso lisää

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet ja palvelut