Hauenkalastus retket

Hauki on mahtava saalistaja, joka iskee oikein valittuun vieheeseen todella rajusti. Siksi hauen heittokalastus on yksi suosituimmista suomalaisten kalastustavoista ja saaliskohteista, joista riittää kertomista ja joskus kehumistakin pitemmäksikin ajaksi.

Opastetulla haukiretkelle keskitymme perinpohjaisesti tutustumaan hauen elinpiireihin eri vesistöissä. Monipuolisessa viehevalikoimassamme on osallistujille tarjolla kokeiltavaksi tilanteen mukaisesti erilaisia ja -kokoisia haukijigejä, shadejä, jerkkejä, spinnerbaittejä, lusikoita ja vaappuja.

Vieheiden tehojen ja värivalintojen vertailu on mielenkiintoista ja osallistujien kesken alkaa helposti muodostua pientä, leikkimielistä kilpailua. Jonakin päivänä joku viehetyyppi on täysin ylivoimainen saalistaja, toisinaan taas melkein mikä tahansa kelpaa syönnillään oleville hauille.

Kaiken kaikkiaan hauki tarjoaa parhaimmillaan vedet seisauttavia tärppejä ja villiä vastusta siiman päässä. Mahdollisuus on aina saada yli kymppikiloisiakin mahtihaukia. Siksi suuntaamme opastetut haukiretkemme huippuvesistöihin, jotka ovat tunnettuja  suurhauistaan. Tarjoamme aina parasta kohdetta tilanteen ja vuodenajan mukaan niin järviltä kuin rannikkovesistäkin. 

Tervetuloa tavoittelemaan ennätyskaloja haukiretkelle.

Varaa reissu

Kohdekalana hauki

Katso kaikki kurssit

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.

Meiltä saatte vastauksen nopeimmin kun otatte yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Voit nyt maksaa myös henkilöstöeduilla osan palveluistamme!

Voit käyttää osaan palveluistamme maksutapana nyt myös Eazybreak, ePassi, Edenred tai Smartum palvelua. Täytä yhteydenottolomake ja ota meihin yhteyttä jos haluat maksaa henkilöstöeduilla.

Ota yhteyttä