ASIAKASPALAUTE

Ville Rajakallio

A-Insinöörit

”Olen jo kymmenisen vuotta ollut Kallen asiakkaana ja on hienoa miten hän on säilyttänyt innokkuutensa ja intohimonsa kalastukseen ja asiakastyöhön.

Hän ottaa jokaisen asiakkaan taitotasoon katsomatta hienosti huomioon ja tekee kovasti töitä sen eteen että myös onnistumisia tulee saaliin muodossa.

Kalle löytää kalat myös tyhjästä järvestä. 6/5!”

Juhani Uotila

”Asiakkaana olen tuntenut, että kalastus Kallen ohjauksessa on opettavaa kalan löytämisen, välineiden ja niiden käytön suhteen. Niinkin on monesti käynyt, että odotukset ovat ylittyneet.”

Juha Savolainen

”Jokainen reissu vuosien varrella on ollut huikea kokemus. Näiltä reissuilta saa kokemusta, iloista mieltä, hurjasti tietoa ja oppia kalastuksesta. Jos kala ei tule Kallen luo, niin Kalle menee kalan luo!”

Jaakko Karjula

”Paikkakunnan vaihdon myötä tuli tarve ottaa haltuun uudet kotivedet Pohjois-Karjalassa. Kallen avulla Höytiäisen jigikalastusmahdollisuudet avautuivat aivan uudella tavalla. Hän pystyy pitkällä kokemuksellaan ja uusimman kalastuselektroniikan tekniikan avustuksella tuomaan uusia näkemyksiä kalojen löytämiseen ja välineisiin.”

Ari-Pekka Härkönen

Key Account Manager, CAD-liiketoiminta, Grano Oy

”Ammattini puolesta käytän kalaoppaan palveluja aika paljon ja Kalle Paavola on valikoitunut vuosien saatossa hovitoimittajakseni. Tärkeää minulle on asiakkaitteni tyytyväinen ilme kalastuspäivän jälkeen, mutta vielä tärkeämpää on palvelun luotettavuus, vastuullisuus ja turvallisuustekijät. Näistä asioista ei ole Kallen kanssa tarvinnut tinkiä. Ikinä. Olen ollut myös erittäin tyytyväinen käytettävän kaluston laatuun, oppaan haluun kokeilla uusia varusteita ja tekniikoita, sekä erityisesti välillä lähes yliluonnolliseen kykyyn muokkautua kalastettavan vesistön ja olosuhteiden mukaan. Suosittelen lämpimästi!”

TOMPPA

Asiakaspäällikkö

”Kiireisen arjen rinnalla kalastus on nykypäivän ”mindfullnessia” parhaimmillaan ja Kallen avustuksella organisoimani asiakastapahtumat sekä tyky-päivät kalareissun merkeissä ovat olleet erittäin pidettyjä.”

Tom Olli

Tammermatic Oy

Kalastusoppaiden aatelia, jokaisen reissun yksilöllinen sisältö tekee KP Fishingistä meidän kumppanin.

Kalastuspäivien laatu ja sisältö, maukkaat eväät sekä kannustava ja osaava ilmapiiri tekevät päivästä aina onnistuneen.

Saaliin käsittely päivän päätteeksi ja kotimatkalle saatavat tuoreet kalafileet kruunaavat aina onnistuneen päivän.

Kalusto on aina tiptop kunnossa ja samalla pääsee kokeilemaan aina alan uusinta uutta ja oppimaan uusia niksejä niin välineiden kuin kalastuksenkin osalta.

Tuomas Tanttu

“Päivä Kallen kyydissä oppimassa kuinka ammattimies etsii kalapaikkoja kilpailua varten. Loistavaa oppia ja uusia näkökulmia kilpakalastukseen!”

Jukka

”Suosittelen muitakin lähtemään ammattilaisen kyytiin, siinä saa kokenutkin kalastaja omaan kalastukseen paljon uutta tietoa, jota voi myöhemmin omilla reissuilla itse lähteä jalostamaan.”

Samu

”Kallen mukana nyt 1-2 kertaa vuodessa, 3 vuotta sitten menin ensimmäistä kertaa siihen veneeseen ilman kalastuskokemusta, sen jälkeen ei ole ollut paluuta, tuli hankittua vene ja ‘ihan vähän jigivehkeitä.’ Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Tommi

Tuleva kilpakalastaja

”Olen käynyt säännöllisesti Kallen kursseilla hakemassa omaan tekemiseen varmuutta jo 4 vuotena ja menen varmasti jatkossakin. Käsittämätön kyky etsiä kala huonoina päivinä, myös välineet ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy. Suosittelen erittäin paljon myös aktiivikalastajille”

Joona Jyrkiäinen

Aktiivikalastaja

”Ahvenenkalastus on itsellä lempilaji, olen osallistunut Kallen ahvenkursseille 2 vuonna säkylään, se on joka vuotinen kauden kohokohta tästä eteenpäin. Suosittelen lämpimästi”

Anna palautetta!

Ota yhteyttä

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.