Ahvenen kalastusretket

Ahvenen kalastus on tällä hetkellä kysytyimpiä kalastusmuotoja opas reissuilla, eikä suotta. Ahvenen kalastus onnistuu lähes, joka vesistössä ja tapahtuu ajankohdasta riippuen matalasta tai syvästä. Ahvenen kalastukseen on tullut uusia mielenkiintoisia tuotteita ja ahventa päästään kalastamaan monipuolisesti erillaisilla viehetyypeillä läpi kauden.

Ahvenen kalastuksen monipuolisuus

Kehitämme jatkuvasti uusia ahvenen kalastus menetelmiä ja testaamme vieheitä eri tilanteissa, joita te pääsette testaamaan reissuilla. Välineiden merkitys korostuu ahvenen kalastuksessa paljon, koska kalastus alueet vaihtuvat kauden edetessä jatkuvasti. Paras kausi on koko avovesi kausi, joka alkaa jo muutamassa vesistössä huhtikuun alussa.

Reissujen hinnat alk. 690€ / vene

Kuvia Ahvenen kalastusreissuiltamme

Tutustu kalastuskurssi valikoimaan ja lähde mukaan reissuillemme. Mukanamme viihdyt ja kehityt upean harrastuksen parissa.

Katso kaikki

Asiakaskokemuksia

”Suosittelen muitakin lähtemään ammattilaisen kyytiin, siinä saa kokenutkin kalastaja omaan kalastukseen paljon uutta tietoa, jota voi myöhemmin omilla reissuilla itse lähteä jalostamaan.”

Jukka
KPF Asiakas

”Kallen mukana nyt 1-2 kertaa vuodessa, 3 vuotta sitten menin ensimmäistä kertaa siihen veneeseen ilman kalastuskokemusta, sen jälkeen ei ole ollut paluuta, tuli hankittua vene ja ‘ihan vähän jigivehkeitä.’ Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Samu
KPF Asiakas

”Olen käynyt säännöllisesti Kallen kursseilla hakemassa omaan tekemiseen varmuutta jo 4 vuotena ja menen varmasti jatkossakin. Käsittämätön kyky etsiä kala huonoina päivinä, myös välineet ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy. Suosittelen erittäin paljon myös aktiivikalastajille”

Tommi
Tuleva kilpakalastaja