fbpx

Kuhan kalastus

Kuhan heittokalastus on erittäin koukuttavaa ja rajut tärpit ovat usein ikimuistoisia. Mutta kuha on myös äärimmäisen valikoiva vieheiden suhteen. Jigin mallin, koon ja värin, jopa värisävyn on osuttava täsmälleen oikein. Silti moni tärppi jää vain tärpiksi, ellei opi varautumaan nopeaan vastaiskuun.

Siksi kuhareissuilla opettelemme käyttämään tilanteen ja kalastussyvyyden mukaisesti monia viehemalleja ja heittotekniikoita. Tutustumme muun muassa heitto-, dropshot- ja vertikaali- eli pystyjigauksessa tarvittaviin erilaisiin virityksiin ja nikseihin unohtamatta kokeilla myöskään perinteisiä kuhavieheitä. 

Oppaallamme on aina tarjolla hyvin laaja ja kokemukseen perustava viehevalikoima.

Kuhareissut suunnataan aina huippuvesistöihin, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia kuhankalastukseen ja joista tavoitetaan vuosittain useita suurkuhia. 

Tervetuloa mukaan erityisen koukuttavalle kuhareissulle.

Tunnettuja kuhavesiä: Kulo-Rautavesi, Längelmävesi, Näsijärvi, Kyrösjärvi, Sääksjärvi (Kauvatsa), Isojärvi (Pomarkku), Vanajavesi.

Paras kuhakausi alkaa muutamassa vesistössä jo huhtikuun alussa, paranee kesäkuukausien aikana ja kestää yleisesti koko avovesikauden ajan.

HUOM! Kaikilla reissuun osallistuvilla 18-64 -vuotiailla on oltava voimassaoleva Kalastonhoitomaksu suoritettuna, ja tarpeen tullen esittää siitä tosite (esim pankkitosite) kalastuksenvalvojalle. Maksa lupasi tästä

Pyydä tarjous

Vastaamme sinulle saman päivän aikana.

Opaspalvelut

Hauenkalastus

Nuorille ja lapsille

Meritaimenen kalastus

Siiankalastus

Kalastuskurssit 2020

Kokous- ja majoitustilat