fbpx
Kalle Paavola: 040 520 1913 Väliaikaisesti kontaktoinnit: Kirsi Mäkelä: 045 130 7216 kalle@kpfishing.fi

Kalusto

Vene

Veneenä, meillä on Pro sarjan Buster XL, joka on rakennettu täysin uudestaan nykyajan heittokalastus veneeksi. Veneestä mahtuu heittämään hyvin 4 asiakasta.  Veneessä on kätevä kiertovesisumppu, jossa ruokakalat pysyvät hyvässä kunnossa. Moottori on 115hv Mercuryn PRO X, joka jaksaa liikuttaa venettä isommassakin kuormassa.

Vene-elektroniikka

Vene- elektroniikka näyttelee suurta osaa nykypäivän kalastuksessa, pyrimme olemaan vene-elektroniikka asioissa, aina kehityksen kärjessä ja tulkitsemaan niitä huippu ammattitaidolla. Jokaisen reissun sisältöön kuuluu koulutus vene-elektroniikkaan. Tämän hetken Kallen opasveneessä on Humminbird Solix kaikuluotaimet, Talon matalavesiankkuri, Mega 360 vedenalainen tutka, Minn kota Ultrex keulasähkömoottori.

Kalastusvälineet 

Ahvenekalastustukseen meillä on valmiudessa 2, eri jäykkyistä comboa, hieman eri käyttötarkoituksiin.

Vapoina on hieman pehmeämmät äärettömän kevyet ja tunnokkaat ahvenvavat, joista järeämpi malli soveltuu hyvin myös vaapun, spinnerin ja bladien heittoon

Siimoina ahvenen kalastuksessa on 0,008mm Powerpro kuitusiimat, joiden jatkeena on fluorocarbon peruke.

Keloina meillä on Shimano Stradic 1000 sarjan haspelit, mukana myös muutamia hyrriä, jos joku haluaa kokeilla hyrrällä kalastamista.

Kuhankalastus

Kuhankalastustukseen meillä on valmiudessa 2, eri jäykkyistä comboa, hieman eri käyttötarkoituksiin.

Vapoina on toiminnaltaan 1/3 toimiset, äärettömän kevyet ja tunnokkaat kuhavavat, joista valkataan oikea vapa kalastustilanteen, vieheenpainon ja kuhan kokoluokan mukaan.

Siimoina kuhan kalastuksessa on 0,10mm-0,13mm Powerpro kuitusiimat, joiden jatkeena on fluorocarbon peruke.

Keloina meillä on Shimano Stradic 1000 sarjan haspelit, mukana myös muutamia hyrriä, jos joku haluaa kokeilla hyrrällä kalastamista.

Hauenkalastus

Hauenkalastustukseen meillä on valmiudessa paljon erilaisia comboja, niin hyrrä kuin haspeli kalustossa

Haspelivapoina on järeät mutta kevyet Daivan vavat, joilla pystyy kalastamaan laajan skaalan vieheitä lusikkauistimesta raskaampaan shadiin.   

Hyrrävapoina Croixin ja Custom vapoja eri tarkoituksiin.

Siimoina Hauen kalastuksessa on 0,24-0,41mm kuitusiimat, joiden jatkeena on vahva fluorocarbon tai teräsperuke.

Keloina meillä on Shimano Stradic 3000 sarjan haspelit, ja hyrrinä Daiwa Tatulat.

Vaatetus ja turvallisuus

Kalassa on tärkeää pukeutua hyvillä ja lämpimillä vaatteilla olosuhteiden mukaan.

Valitsemme teille joko 2-osaista lämpöpukua tai kevyempää gore-tex pukua kelistä riippuen, jalkineiksi valitaan vaelluskengät tai lämpösaappaat.

Turvallisuus, jokaiselle löytyy veneestä laadukkaat ja päällä mukavat paukkuliivit, lapsille ja erittäin pienikokoisille valitsemme kelluntaliivit.

Pyydä tarjous

Vastaamme sinulle saman päivän aikana.