Tervetuloa uusille KP Fishingin kotisivuille!

KP Fishingin sivut ovat saaneet uuden ulkoasun tämän kevään aikana. Suurimpana uudistuksena on ollut verkkokaupan yhdistäminen kotisivujen yhteyteen, jolloin kalastuskurssien tarkastelu on entisestään helpompaa. Tällä hetkellä erityisesti kalastuskurssit kesän 2021 osalta on jo melkein loppuunmyyty, mutta syksylle 2021 avautuu varmasti uusia kursseja ja mahdollisuuksia kalastuskurssienkin muodossa. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

 

Uudistuneille verkkosivuille tuodaan myös mahdollisuus ostaa tuotteita, jotka olen havainnut toimiviksi ja joita itse käytän päivittäin työssäni. Tuotepuoli rakentuu verkkokaupan osalta koko ajan, joten tulevaisuudessa pystyn tarjoamaan teille entistä kokonaisvaltaisemmin tuotteita ja palveluja. Mielenkiintoisia kokonaisuuksia tulee varmasti tarjolle.

 

Toivottavasti viihdyt uusilla verkkosivuillani. Ajankohtaisia kuulumisiani pääset seuraamaan Instagramin ja Facebookin välityksellä, joten ota ehdottomasti KP Fishingin kanavat seurantaan. Myös Youtubesta löytyy KP Fishing – kanavalta vuonna 2020 kuvattuja pätkiä.

 

Ei muuta kuin antoisia ja nautinnollisia hetkiä kalastuksen parissa!

 

Terveisin,

Kalle Paavola

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358405201913

Email: kalle@kpfishing.fi

Huom. Keikoilla en vastaa puheluihin, koska keskitymme 100% asikaspalveluun, eli paras tapa avovesiaikaan on s.posti tai tekstiviesti. Vastaan s.posteihin tai soitan takaisin, saman päivän aikana.

Meiltä saatte vastauksen nopeimmin kun otatte yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.